El nostre projecte educatiu

Busquem la qualitat de la formació i la innovació educativa i tècnica.

El Centre de Formació Kimbondo

es preocupa per cada estudiant, la seva formació i el seu desenvolupament personal. Un dels nostres objectius prioritaris és una educació personalitzada i completa, en un clima educatiu de llibertat i confiança on cada alumne sigui acompanyat per un desenvolupament personal màxim en tots els àmbits. Això es fa a través de la formació, a través de tutories individuals i grupals.

Serveis

  • Formació

  • Pràctiques professionals

  • Restaurant

Cerquem

la qualitat de la formació i la innovació pedagògica i tècnica. Per fer-ho:

  • El CFK treballa constantment per millorar la qualitat dels serveis a través de cursos de formació contínua per als seus formadors, en col·laboració amb institucions especialitzades.

Una formació

orientada vers el mercat laboral

Per aquest motiu, el CFK té acords de col·laboració amb moltes empreses del sector. La col·laboració amb la comunitat empresarial és, doncs, un pilar fonamental que garanteix la qualitat de la formació.

Una formació

oberta a escala internacional:

El CFK ofereix diferents possibilitats en el seus cursos de formació per complir els estàndards del context internacional. El programa de capacitació de CFK posa èmfasi en la competència lingüística, que permet als estudiants i professors ser mòbils i aptes professionalment.

© Fundació Montblanc per a la promoció de la dona. Carrer de Sants 14-16, Principal - 08014, Barcelona